Elk talent telt

2020 door de ogen van de leerlingen van Wheels Online

2020 was voor iedereen een lastig jaar. Ook voor Wheels Online. Verkoopmomenten en uitstappen konden helaas niet doorgaan. Maar we lieten de moed niet zakken en we gaven onze website een frisse nieuwe look. We stonden zelf model voor onze website en hebben sindsdien een echte webshop.

In het begin was het een beetje zoeken hoe we de werking konden verder zetten, maar iedereen vloog er met volle goesting in. We mochten niemand ontvangen op ons terrein en dus werden alle meetings via Teams georganiseerd. Maar ook dit was geen hindernis en we bleven knallen.

Zelda deed er zelfs een vreugdedansje bij!

Wij focusten ons in 2020 meer op bedrijven omdat verkopen aan individuele klanten tijdens de coronacrisis moeilijker was geworden. Van de bedrijven kregen we verschillende opdrachten. Zo mocht, wie zin had, een patroon ontwerpen voor het inpakpapier van de Van Eyck shop in Gent. De prachtige combinatie van Zelda en Maissa kwam als winnaar uit de bus!

Mirja, onze huistekenares, mocht van de slager herbruikbare zakken ontwerpen. Ze ontwierp prachtige tekeningen die op zakken pronken. We ontwierpen ook hele mooie kaartjes voor overheidsfirma Erof. Ze waren zeer tevreden met het resultaat!

En alsof dat nog niet genoeg is mochten we ook een patroon ontwerpen voor Vigo om op spalken te zetten. Wij zijn uiteraard experts op dit gebied, dus ook dit kwam helemaal goed!

Geschreven door de leerlingen van de minionderneming Wheels Online.