Elk talent telt

Jubilarissen 2020, in de gloria!

Sint-Lodewijk is gezegend met een grote groep medewerkers die, immer enthousiast, reeds vele jaren het beste van zichzelf geven. Traditiegetrouw worden jubilarissen (25 jaar dienst) en pensioengerechtigenden stevig in de (muzikale) bloemetjes gezet tijdens een dankbaarheidsviering.

Ook in 2020 hadden we het geluk deze viering te mogen organiseren op 20 februari. Onder begeleiding van ons huisorkest én het koor Arcobaleno werd de kapel gevuld met prachtige gezangen. Deze werden afgewisseld met iets minder zuiver gezongen doch heel welgemeende liedjes of teksten gezongen door directe collega’s om de jubilaris in kwestie te bedanken voor de vele jaren van inzet.

Na de viering is er tijd voor een gezellige receptie alvorens de genodigden met partner bij de directie aanschuiven voor een feestmaal.

Het individuele afscheid werd tijdens de eerste lockdown zwaar beperkt waardoor het voor een aantal medewerkers die op pensioen gingen niet zo evident was. Afscheid nemen op een moment dat vele collega’s verplicht thuiswerken en samenkomsten uit den boze zijn maakt toch dat het afscheid voor sommigen nog iets zwaarder viel.

Doorheen het verdere verloop van de pandemie werden er echter acties opgezet om ook tijdens deze bizarre tijden collega’s een fijn afscheid te geven, zij het coronaproof.

Ook hier veel respect voor de veerkracht van onze medewerkers!