We verstaan mekaar

Vers van de pers

Sint-Lodewijk is de grootste organisatie van Wetteren en biedt zorg, ondersteuning en onderwijs aan een 800-tal cliënten. Er valt dan ook heel wat te beleven op en rond het terrein. Soms halen we zelfs de pers. Via de pers treden we met onze organisatie naar buiten. We zijn ervan overtuigd dat we onze werking tot bij de mensen moeten brengen, en daarom vinden we het belangrijk om ook aandacht te schenken aan onze persrelaties.

We houden binnen Sint-Lodewijk, op ons intranet, elke maand een mooi overzicht bij van alle (online) verschenen artikelen over onze organisatie. Zo houden we al onze medewerkers op de hoogte en kunnen ze elke maand opnieuw door onze persgeschiedenis scrollen.

Sint-Lodewijk door de ogen van de journalist in 2020.

Zo kon je in de krant lezen hoe we mondmaskers kregen van de Rotary,de OxVan begonnen verhuren of hoe Diepenbroek en Den Binder kaartjes ontvingen van chiro Hermeline. Ook toen onze bewoners en medewerkers van Den Binder lekkere pannenkoeken kregen en toen de brandweer op bezoek was stonden we in de krant.

Het is logisch dat er vanaf maart 2020 minder evenementen waren en er minder aanleidingen waren om de pers uit te nodigen. Toch hebben we in 2020 minstens 10 keer de pers gehaald.