We voelen ons goed

Een spetterende en zonnige zomer bij Sint-Lodewijk! 

De zomer van 2022 was een zonnige zomer. In Sint-Lodewijk was het vooral een productieve zomer! Er stonden heel wat leuke activiteiten op de agenda. Zowel campus Kwatrecht, campus Den Binder en campus Diepenbroek genoten van de zomermaanden. Er was een zelfgemaakt zwembad, pop-up bar de palette en een groot VIPfest.  

Vanaf juli bouwden onze jongeren van de vakantiewerking aan een zelfgemaakt zwembadje. Door op zoek te gaan naar paletten zorgden ze voor de nodige verfrissing. Bij het bouwen van een zwembad eindigde het niet. Naast het zwembad verscheen er een pop-up zomerbar. ‘Bar de palette’ was elke woensdagmiddag open en zorgde voor onze medewerkers en jongeren voor de nodige verfrissing. Zelfgemaakte mocktails, ijsjes en zomerse vibes. Alles kon je er bestellen! 

De zomervakantie eindigden we in stijl met het heuse VIPfest. Tijdens ons zelfgeorganiseerd festival kon je genieten van leuke acts, een zomerse bar en verschillende workshop. Dankzij het VIPfest zorgden we voor een mooie afsluiten van de vakantie.  

Bedankt om er een spetterende zomer van te maken!